Make your own free website on Tripod.com
Bruno persoonlijk
Bruno als schepen
Bruno Brusselt
krantenartikelen, cabaretteksten, ...
foto's en filmpjes
contact
home

>> Bruno Brusselt
>> Bestuur Stad Brussel
>> Uittips (waar naartoe in Brussel)

>> Bruno Brusselt

Brussel is een boeiende maar ook ingewikkelde stad. Ik heb voor het eerst met onze hoofdstad kennis gemaakt toen ik 18 was en aan het HRITCS (nu RITS) kwam studeren. De eerste maand durfde ik nauwelijks zonder plan mijn kot uit te komen (als je uit een gemeente als Wevelgem komt die amper 30.000 inwoners heeft, dan lijkt een stad met 150.000 inwoners gigantisch natuurlijk) maar al snel ontdekte ik de charmes van Brussel.

 
bloementapijt (bijna klaar)

Het feit dat er altijd wel iets te doen is, dat je overal theaters en bioscopen hebt, dat je op elk moment van de dag of van de nacht wel een café of restaurant openvindt, dat de stad elke kilometer van gezicht verandert ... maakte dat ik er verliefd op geworden ben.

Wil je meer over het bestuur van Brussel te weten komen, dan klik je in dit "Bruno Brusselt" hoofdstuk op >> Bestuur Stad Brussel

Na een kort intermezzo in Antwerpen (waar ik mijn studies aan het Conservatorium afgemaakt heb) ben ik dan ook in Brussel komen wonen. Intussen heb ik er samen met mijn vriend een huis gekocht dus je krijgt ons niet meteen meer weg uit de Vijfhoek.

Op deze bladzijden geef ik je ondermeer een aantal adressen van leuke of speciale cafés, restaurants of plekjes. Het is aan jou om ze ook eens uit te proberen en wie weet komen we elkaar daar wel tegen?

Je vindt het overzicht als je bovenaan de bladzijde klikt op >> Uittips (waar naartoe in Brussel)